Durbuy 2011 - Friends

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Golfsite > Archief Golf

Golfers!

het weekendje Durbuy zit er weer op! We hadden prachtig weer op zaterdag en dat is toch wel uniek te noemen. Waarschijnlijk zijn we gecompenseerd na 4 eerdere "natte" speeldagen, wie weet!

Een aantal golfers was al op vrijdag vertrokken richting het kleinste stadje ter wereld. Willem, Frank en ik zelf waren als eerste gearriveerd en Erik en Max  kwamen een uurtje later ook aan. Er scheen iets met de navigatie aan de hand te zijn..:)..
Ingechecked, even opgefrist en een welkomstborrel gedronken in het Grill-Restaurant van het hotel. Ook alvast de lunch voor de zaterdag geregeld met onze steun en toeverlaat Simon (van het hotel). We zagen een mooie authentieke grill lekker branden en vonden dat we deze maar eens uit moesten proberen. Nu, dat was geen foute keuze, wat een lekker eten! Buiken vol gegeten en weggespoeld met bier, wijn en ettelijke likeuren cq cognacjes. Een gezellige avond kan ik je zeggen, heerlijk. Redelijk op tijd naar bed gegaan in de moderne hotelkamers, want de volgende dag moest er natuurlijk wel gegolfd worden!
Na een goed ontbijtje werden we door Simon geroepen of de door de keuken vervaardigde lunchpaketten onze goedkeuring kon wegdragen. Nou, dat kon het! Stokbroodjes, drinken, fruit en een koek, prima. EN...als extra een volledige picknickmand gevuld met rode wijn, 10 glazen, fruit, camembert en stokbrood en chocoladereep! Nou, dat was een leuke verrassing! Nu konden we op naar de golfbaan!
Om half 11 vertrokken richting golfbaan, waar we 10 minuten later aankwamen. Buggies geregeld, ballenkaart aangeschaft voor de driving range. Ondertussen waren ook Rene, Fred, Marcel, Carolien en Anne-Marie aangekomen op de golfbaan, mooi op tijd! Iedereen ging even inslaan en toen konden we op naar hole 1!
Blijft toch een fascinerende 1e afslag, op deze mooie golfbaan! Iedereen heeft volgens mij heerlijk gespeeld, de 1 wat beter dan de ander, maar wat een heerlijke dag. Geen zuchtje wind, lekker zonnetje af en toe en 18 graden, ideaal! Na de 18 holes hebben we de picknickmand open gemaakt en de inhoud ervan, en we genoten nog even na met z'n allen onder het genot van een rood wijntje! Een mooi einde aan een mooie golfdag.
De wijn was op dus konden we de golfbaan met een gerust hart verlaten. Op naar het hotel! De overige gasten ingechecked, opgefrist een een lekkere borrel gedronken. We hadden na de goede ervaringen van de vorige avond een tafel voor 10 gereserveerd en zijn dan ook vanaf een uur of 8 heerlijk gaan eten bij het hotel. Weer een gezellige avond van gemaakt, heerlijk gegeten en gedronken.
Volgende ochtend ontbeten en de prijsuitreiking gedaan. Marcel en Wim waren de dagwinnaars in Durbuy maar Rene bleek ook in 2011 weer de onbetwiste winnaar van ons 8e FRIENDS Golftoernooi. Gefeliciteerd!

WL Mediaproducties 2017 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu